Składniki:
- 500 g dyni,
- 3 ziemniaki,
- 1 cebula,
- 1 ząbek czosnku,
- 1 litr bulionu,
- 1 łyżeczka curry,
- sól,
- pieprz,
- cukier
Przygotowanie:
Składniki:
Przygotowanie:
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies kliknij na „akceptuję". Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. kliknij po więcej informacji
Niektóre informacje mogą być przesyłane do Użytkownika w postaci tzw. pliku cookie zapisywanego w pamięci urządzenia Użytkownika. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu personalizowania serwisu dla Użytkownika, w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. Użytkownik może w każdej chwili zablokować akceptację plików cookie ale może to spowodować utrudnienia w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące akceptacji cookies.
Właśnie ugutokwałem tę zupkę i wyszła mi wyśmienicie, przyczynił się do tego jasny i dobry opis postępowania. Polecam
Witam,
Cieszę się, że zupa Ci smakowała 😉
Pozdrawiam
To najlepsza zupa dyniowa jaką jadłam 😉 Po prostu pycha 😉
Madlene bardzo mi miło 🙂
Jesienią robię przynajmniej raz w tygodniu. Przepis mega prosty! 🙂
Wygląda pysznie ?