Składniki:
- 300g serka homogenizowanego,
- 1 cukier waniliowy,
- 1,5 szklanki mąki pszennej,
- 3 jajka,
- 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia,
- szczypta soli,
- olej do głębokiego smażenia,
- cukier puder do oprószenia
Przygotowanie:
Przygotowanie:
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies kliknij na „akceptuję". Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. kliknij po więcej informacji
Niektóre informacje mogą być przesyłane do Użytkownika w postaci tzw. pliku cookie zapisywanego w pamięci urządzenia Użytkownika. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu personalizowania serwisu dla Użytkownika, w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. Użytkownik może w każdej chwili zablokować akceptację plików cookie ale może to spowodować utrudnienia w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące akceptacji cookies.
to najszybsze i najlepsze pączki, mniam 🙂
Często je smażymy, są super 😉 moje pociechy je uwielbiają 🙂
Pączusie wyszły przepyszne:)
Bardzo mi miło 🙂
Czy serek homogenizowany ma być naturalny czy waniliowy?
Waniliowy ?
Pyszne ? szkoda, że tak szybko znikają.
Dorota cieszę się, że smakowały 🙂
Polecam! Szybko i pysznie
Jakie piękne ?
W jakiej mniej więcej temperaturze powinien być olej? 🙂 dopiero zaczynam przygode z pączkami 😀
Około 170-180 stopni.