SKŁADNIKI (4 porcje):
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275g),
- 300g łososia,
- 100g ryżu,
- 2 jajka ugotowane na twardo,
- 3 łyżki kwaśnej śmietany 18%,
- 2 łyżki posiekanego koperku,
- Sól,
- Pieprz,
- DODATKOWO:
- 1 żółtko,
- Brokuł do podania
PRZYGOTOWANIE:
SKŁADNIKI (4 porcje):
PRZYGOTOWANIE:
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies kliknij na „akceptuję". Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. kliknij po więcej informacji
Niektóre informacje mogą być przesyłane do Użytkownika w postaci tzw. pliku cookie zapisywanego w pamięci urządzenia Użytkownika. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu personalizowania serwisu dla Użytkownika, w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. Użytkownik może w każdej chwili zablokować akceptację plików cookie ale może to spowodować utrudnienia w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące akceptacji cookies.
Fajne przepisy 🙂 Mam prośbę a właściwie uwagę : “LOHIPIIRAKKA – ŁOSOŚ PIECZONY W CIEŚCIE FRANCUSKIM Z RYŻEM PO FINLANDZKU” poprawnie powinno zostać napisane : “PO FIŃSKU” . Pozdrawiam Iwona
Dziękuję za zwrócenie uwagi 🙂
Pozdrawiam,
Kasia